Cukkerberg

Ínyencségek tárháza

2015. július 29. - kiskatka

Kicsivel több, mint két hét és zárul az idei Háziverseny nevezés. Hogy kedvet kapjatok, ha esetleg eddig még nem, összeszedtük a tavalyi döntős recepteket. Nevezzetek!

4_5.jpg

2013 óta hirdetjük a Magyarország Cukormentes Tortája versennyel párhuzamosan a háziversenyünket háziasszonyoknak, hobbicukrászoknak, konyhaguruknak. Évről évre több és finomabb recepteket kapunk, ezért nagy izgatottsággal várjuk, hogy áll majd össze az idei mezőny!

A versenyre nevezni augusztus 14-ig lehet, a versenykiírást ITT találjátok. A verseny fődíja egy Kenwood KM287 konyhagép, a legkreatívabb recept elkészítője főtámogatónk, a 77 Elektronika Kft. ajándékcsomagját kapja. Sőt, van még egy különdíj a Herbaház jóvoltából!

Hogy inspirációt adjunk és segítsünk kicsit ötletelni Nektek, íme a tavalyi nyertes, két különdíjas és a döntőbe került alkotások receptjei.

A győztes:


Különdíjasok:


A döntősök:


Nevezzetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr427663940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása