Cukkerberg

Legyenek szurkolóid!

2013. január 06. - kiskatka

Ha újévi fogadalmadat sikeresen szeretnéd teljesíteni, kérj segítséget, legyenek szurkolóid és számíts arra, az élet nem fenékig tejföl. További tippek a táplálkozástudományi szakértőtől.

7. tipp: Kérj segítséget!

551409548095951700_jQxJ8z6M_c.jpgElőfordulhat, főleg az egészségedet érintő kérdésekben, hogy nem is olyan könnyű meghatározni, mik a reális célok és mégis mennyi idő kell elérésükhöz. Ilyenkor keressünk szakembert és kérjünk bátran tanácsot.

Egyben sokat segíthetnek a rendszeres konzultációk, mikor nem csak magadnak, de a tanácsadódnak is " el kell számolni". Ehhez nem kis bátorság kell, de ha megtalálod a Neked megfelelő "edzőt", rettentő sokat tud segíteni.

8. tipp: Legyenek szurkolóid!

Barátok, családtagok, kollégák és sorstársak, akik ugyanabban a cipőben járnak - bárki és mindenki jó! Segíthetnek, nógathatnak, motiválhatnak, de hasznos tanácsokat is kaphatsz, vagy társaságukkal segíthetik elütni az időt például testmozgás közben. Az online lehetőségek korlátlanok, a közösségek ereje felbecsülhetetlen, miközben ha szeretnéd, anonimitásodat is megőrizheted. Szervezz magadnak szurkolócsapatot!

9. tipp: Akadályok márpedig lesznek!

Bármilyen megfontoltan és körültekintően alkotod is meg a tervedet, számíts nehézségekre. Ez nem azt jelenti, hogy az univerzum összeesküdött ellened - csupán egy akadály, amit meg kell ugrani valahogy. Ne keríts neki nagy feneket

További részek: 1 2 3 4

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr794992872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása