Cukkerberg

Soha, de soha, de soha ne add fel!

2013. január 08. - kiskatka

Az utolsó, de talán a legfontosabb tippek az újévi fogadalmak sikeres megtartásához.

10. Jutalmazd magad

551409548095951703_ZBoZnwhl_c.jpgHa elérted az egyik részcélod - ünnepeld meg! Találd ki előre azt is, hogyan! Egy új ruhadarab, kényeztető masszázs vagy szabadidős program, bármi jó, amit igazi jutalomnak élsz meg. Az egyetlen kivétel az étel - étellel ne jutalmazd magad, ha lehet, annyi minden más jó dolog közül lehet választani.

11. Soha, de soha ne add fel!

Hosszútávú célok hosszú küzdést igényelnek, ezért törvényszerűen lesznek rossz és jó időszakok. Ha valami nem úgy alakult, ahogy tervezted, akkor az még nem a világvége - mondja a táplálkozástudományi szakértő. Bocsáss meg magadnak és egyszerűen folytasd tovább a tervedet ott, ahol megakadtál!

Sok sikert és kitartást a 2013-as évre!

Korábbi részek: 1 2 3 4

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr204992879

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Masszázzsal egészségesen jutalmazhatod magad! 2013.01.13. 11:41:43

A cukorbetegek blogja, a cukkerberg 11. pontba foglalta az új évre kitűzendő célokat. Ennek a 10. pontja önmagunk jutalmazása, ezen belül is egy kényeztető masszázs. Nagyon egyetértünk vele! :-)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása