Cukkerberg

De nehéz az iskolatáska...

2012. szeptember 02. - kiskatka

Ismét elröppent a nyár és újra itt az iskola/óvoda/bölcsi-kezdés - izgalmas időszak, egyes cukorbeteg gyermekes szülőnek pedig egyenesen stresszes. Nem "csak" azért, mert cukorbeteg gyermekét esetleg most először bízza idegenekre, hanem mert egyre több történet, panasz hallható, miért és hogyan nem veszik be a gyermeket a bölcsibe, oviba, vagy éppen hogyan diszkriminálják, korlátozzák az iskolában.

Hiszem azt, hogy a történetek mögött félreértések, meg nem értések és egy jó nagy adag félelem lapul. Ezért a következő napok blogposztjai közt több laikusoknak szóló írás lesz cukorbeteg gyermekekről és magáról az 1-es típusú cukorbetegségről. Hátha kiderül, nem is olyan ijesztő ez az diabétesz!

Egyben a segítségeteket kérem! 
Cukorbeteg gyermeked van? Nálatok mi a helyzet?
Pedagógus vagy edző vagy? Kérdéseid vannak, esetleg korábbi tapasztalataid?
Írjatok, kirakjuk, próbáljuk megválaszolni!

kata.kiss@egycseppfigyelem.hu

626000sm.jpg

fotó innen

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr794746134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása