Cukkerberg

A világ legidétlenebb futóversenye

2013. június 29. - kiskatka

Számomra már a hazai Brutál Futás is kellően extrém, de a Zombi Futás viszi a pálmát! Itt aztán tényleg mindenki az életéért fut! Valaki nem rendezné meg itthon is...?

1_2.jpg

Végy egy futásra kellően alkalmatlan terepet és jelölj ki rajta egy 5 km-es kört. Hirdesd meg a futóversenyt és várd a jelentkezőket. Lesznek. A megérkező lelkes futók közül keress önkéntes zombikat, majd maszkírozd el őket málnalével, rongyokkal, egyéb gusztustalanságokkal. Aki nem zombi, az futó, kapjon két kendőt az övére. Minden kész, mehet a móka!

zombies_4.jpg

A zombik feladata sikítozni, ijesztgetni, üldözni pályaszerte, és persze megszerezni a zászlókat a futókról. A futók feladata, hogy legalább egy zászlóval átfussanak a célvonalon, ahol aztán indul a buli!

zombies_9.jpg

2011-ben Baltimore-ban 11500 résztvevője volt a futásnak. A zombik és a futók ugyanúgy, önkéntes alapon jelentkeznek a versenyre és a zombi szerep nagyon kelendő. Vajon ki szervezi meg elsőként itthon és mikor...? ;) Kedvcsinálónak fotókat még itt találtok!

zombies_3.jpg

Forrás: 1, 2

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr215380103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása