Cukkerberg

#nemkellacukormáz

2014. december 01. - kiskatka

Csatlakozz és tegyél #nemkellacukormaz hashtag-et minden diabétesz-kompatibilis értékes tartalomra a Facebookon vagy más felületen, hogy így válogassunk össze sok jó tippet és érdekes cuccot a rengeteg sutaság között. Legyen minden ízében ünnep az idei Karácsony, cukorsokk nélkül.

1_55.jpg

Elindult a karácsonyi őrület. A zabálás, az édességek, sütipütik, "Last christmas, I gave you my hearth" vinnyogás, meg a harácsolás és instant arcbakönyökölés időszaka. Válogatás nélkül támadnak a csokival teli adventi kalendáriumok, mikuláscsomagok és mazsolás kalácsok, tömött sorokban pedig a diabbal kapcsolatban tájékozatlan, tukmáló családtagok és ismerősök. Ismerős a szitu...? Biztos vagyok benne. A karácsony is kap egy plusz dimenziót, ha a diab szemüvegén keresztül nézed.

Csatlakozz és segíts értékes tartalmakat gyűjteni!

Tegyél #nemkellacukormaz hashtag-et minden cukorbetegséggel kapcsolatos és diabétesz-kompatibilis karácsonyi tartalomra: fotóra, tippre, cikkre, receptre és megoldásra, legyen a sajátod vagy másé, ami megtetszett. Lehet szó csokimentes mikuláscsomagról vagy adventi kalendáriumról, diabetikus szaloncukorreceptről, bármiről, ami segít cukorbetegként jól megélni (túlélni?) az ünnepet.

Tag-eljetek, nagyon kíváncsi vagyok, mit dobunk össze!

A hashtag-et használhatod a Facebook-on vagy az Instagramon is, csak másold be ezt: #nemkellacukormaz. Rákattintva már látod is az összes így megjelölt tartalmat.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr706949653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása