Cukkerberg

Usher kisfia cukorbeteg lett

2014. április 22. - kiskatka

Az R&B sztár Usher a forgatási szünetekben, a kamerák mögött sokszor szénhidrátot és inzulint számolgat, miután nemrég kiderült egyik fiáról, hogy cukorbeteg.

10273913_10152174195739016_9038057958616640017_n.jpg

R&B sztár Usher az NBC tévécsatorna műsorában beszélt arról, hogy az elmúlt éve élete egyik legnehezebb éve volt. "Tavaly meghalt a nagymamám, majd a fiam 1-es típusú cukorbeteg lett." - mondja Usher az NBC "Today" műsorában.

"A két esemény között valószínűleg van összefüggés, az elmúlt időszakra erősen rányomta a bélyegét, hogy gyászoltuk a nagymamámat. Nehéz időszak volt, főleg így együtt a kettő."

Azóta sok időt tölt tájékozódással, hogy minél többet tudjon a cukorbetegségről.

"Forgatási szünetben, a kamerák mögött sokszor találhatsz engem elmélyülve, ahogy nézem a fiam adatait, hogy rendben van-e minden. És számolgatok, szénhidrátot, inzulint, amit csak kell. Őrület."

Nem árulta el, melyik fiáról van szó (jó érzéssel, teszem hozzá), Raymond hat, míg Naviyd csupán öt éves.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr156068088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása