Cukkerberg

Mit sütsz kis szűcs?

2012. november 17. - katona_évi

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány meghirdeti a Magyarország Cukormentes Tortája" háziversenyt otthonsütőknek, hobbiszakácsoknak és lelkes cukrászoknak.

badge-gif.gif

A háziverseny célja a legfinomabb egészséges torta megtalálása, amely tartósítószer, finomított cukor és fehér liszt nélkül készül. Az ajánlott alapanyagok listája a kiírás végén olvasható. A felsoroltakon kívül egyéb alapanyagok is használhatók, amelyeknek alkalmasságát az alapítvány dietetikusa dönti el.

A nevezés díjtalan, egy pályázó egy tortával nevezhet.

A verseny fődíja egy Kitchenaid Classic keverőmixer!

A zsűri tagjai:

  • Mautner Zsófia, zsűrielnök
  • Varga Margit, a Zazzi Cukrászda cukrásza
  • Turcsák Katalin dietetikus

Nevezési határidő: 2012.11.25.

A versenyre nevezni egy recepttel és az elkészített torta fotójával lehet, amelyeket a receptverseny@egycseppfigyelem.hu email címre küldhetnek a jelentkezők.

A beküldött receptekből és fotókból a zsűri egy tíz süteményből álló rövidlistát állít össze, majd előreláthatóan december 12-én a kiválasztott tíz tortát be kell mutatni a döntőbizottság előtt. A zsűri ezen az eseményen választja ki a "Magyarország Cukormentes Tortája" háziverseny győztesét. Az eredményt a zsűri december 17-én hirdeti ki.

A versenyre nem pályázhat cukrászda intézményként, de pályázhat hivatásos cukrász magánszemélyként.

A receptek megalkotásához hozzáadott cukor helyett és a minél egészségesebb torta elkészítése érdekében ezeket alapanyagokat ajánlott használni:

KATTINTS!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr104911168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása