Egyszer minden jó sorozatnak vége szakad alapon jöjjön a Magyarország Cukormentes Tortája verseny hatodik döntőse, a Délibáb, amelynek megálmodója Lawal-Papp Zsófia. Folytatjuk a sorozatunkat, amelyben a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntős alkotásait mutatjuk be.
Ha valaki bele akarna harapni a nyárba, irány Makó és a Papp Cukrászda. Könnyű, hűsítő, izgalmas és finom ízkombinációk jellemzik és mindemellett annyira elegáns, hogy esküvői tortának is beillene. A torta alapjául szolgáló répás-fahéjas felvert akár önálló életet is élhetne, de tortaversenyről lévén szó, azért jön rá még egy fehércsokoládés mandularopogós, egy gyömbéres feketeribizli zselé valamint egy homoktövises sárgabarack mousse réteg is, az egészet pedig egy citromos-gyömbéres joghurt mousse öleli körbe.
Nevéhez hűen tényleg káprázik a szem, ha rápillantunk, de szerencsére a Délibábbal nem kergetünk délibábot.