Cukkerberg

Délibáb: egy falat nyár

A Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntősei

2022. július 12. - egyszerelunk

Egyszer minden jó sorozatnak vége szakad alapon jöjjön a Magyarország Cukormentes Tortája verseny hatodik döntőse, a Délibáb, amelynek megálmodója Lawal-Papp Zsófia. Folytatjuk a sorozatunkat, amelyben a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntős alkotásait mutatjuk be.

img_7221_edit_3000.jpg

Ha valaki bele akarna harapni a nyárba, irány Makó és a Papp Cukrászda. Könnyű, hűsítő, izgalmas és finom ízkombinációk jellemzik és mindemellett annyira elegáns, hogy esküvői tortának is beillene. A torta alapjául szolgáló répás-fahéjas felvert akár önálló életet is élhetne, de tortaversenyről lévén szó, azért jön rá még egy fehércsokoládés mandularopogós, egy gyömbéres feketeribizli zselé valamint egy homoktövises sárgabarack mousse réteg is, az egészet pedig egy citromos-gyömbéres joghurt mousse öleli körbe.

Nevéhez hűen tényleg káprázik a szem, ha rápillantunk, de szerencsére a Délibábbal nem kergetünk délibábot.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr3217880949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása