Cukkerberg

Dietetikusok hada idén a Világnapon

2016. november 23. - kiskatka

Idén az Egy Csepp Világnapon minden eddiginél több lehetőségetek lesz dietetikusokkal konzultálni és étrendi tanácsokat kérni. Jön a Mandulaliget főziskola és egyik alapítója, Zentai Andrea dietetikus is! Sőt, ha meghallgattad a személyre szabott tanácsokat, látogass el az Egészségpiacra, ahol rengeteg cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia esetén ajánlott étrendbe illeszthető terméket kóstolhatsz és vásárolhatsz majd meg.

zentai_andrea.jpg

Zentai Andrea, vezető dietetikus, a Mandulaliget alapítója

"Régóta foglalkozom szénhidrátanyagcsere- problémákkal, inzulinrezisztenciával, terhességi cukorbetegséggel, tapasztalom, hogy milyen káosz van sokak fejében a szénhidrátokról. Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy a húsra nem számolunk szénhidrátot! Én az a dietetikus vagyok, aki úgy szeretne segíteni, hogy átadja a tudását. Az ilyen összezavarodott pácienseknek nem mintaétrendeket gyártok, hanem inkább megtanítom nekik az alapokat. Mert ez hosszú távon sokkal nagyobb hasznukra fog válni.

10003173_592746420811700_1716233632_n.jpgA “160 grammos diétát”, sok évvel ezelőtt, orvosokkal közösen alakítottuk ki. Ez nem fogyókúra, nem “csodamódszer”, hanem egy néhány alapszabályon nyugvó, betartható, mindenki számára ajánlható étrend, ami helyrebillentheti a szervezet egyensúlyát. Az étrend alapjait most a Mandulaliget főzőiskolában, egy játékos workshop keretében tanítom, dietetikus kollégákkal együtt. A főzőiskolánkban minden főzőtanfolyamon cukormentes, nagy részt teljes kiőrlésű lisztből készült receptek szerepelnek. Találhattok itt kenyérsütő, sütiakadémás, gluténmentes, mindenmenetes főzőtanfolyamokat."

Zentai Andrea 3 órakor tart előadást az EgészségTérben.

Egy Csepp Világnap
november 27. BOK (SYMA) Csarnok
Gyertek, várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr7411993924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása