Cukkerberg

Belevaló ELTE

2016. február 04. - kiskatka

Már-már hagyományosan, idén harmadszorra voltunk az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán Belevalók oktatási napot tartani

1_95.jpg

A Belevalók egy ingyenes diabétesz oktató program pedagógusoknak. 2013-ban indítottuk útjára, főként óvódapedagógusok számára, de sokszor kisgyermeknevelők és tanárok, sőt családtagok is bejelentkeznek nálunk, hogy szeretnének jönni. Fél napos, ingyenes továbbképzés, amelyen felkészítjük a nevelőket a cukorbeteg gyerekek körüli mindennapi feladatokra.

Közel 170 végzős hallgató részvételével, két menetben oktattunk ma, mert csak így fértünk el. Picit jubiláltunk is: a mai nappal átléptük az 1500 résztvevőt, azaz több, mint másfélezren vettek részt eddig az elmúlt években a Belevalókon!

Nézzétek meg a videót, benne voltunk a híradóban, itt meg Kis János doki beszél a cukorbetegségről! Korábbi állomásokat és az idei tervezett oktatásokat a honlapunkon találtok, a mai oktatásról pedig nézegessetek fotókat ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr68360584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása