Cukkerberg

Diab-blogger találkozó

2014. november 08. - kiskatka

Idén először diab-blogger találkozót szervezünk a 9. Egy Csepp Világnapon! A találkozó nyitott, tehát minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

Kép1_8.jpg

Az utóbbi időben szépen megszaporodtak a cukorbetegséggel, diabhétköznapokkal kapcsolatos blogok, ami szerintem tök jó! Nem "csupán" a felületeken elérhető gyakorlati infók miatt, de közösségteremtő hatásuk miatt is.

Gondolom nem csak én vagyok kíváncsi, kik vannak, léteznek valóságban a blogok mögött, ezért idén először diabblogger-találkozót szervezünk, hogy megismerhessük egymást, meg Ti minket, ha akartok. A találkozó nyitott, tehát minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

Helyszín és időpont:

9. Egy Csepp Világnap
November 16, vasárnap, Syma "A" csarnok
10:30 órától az EgészségTérben

A kiállítói térben a EgészségTér feliratot keressétek. Az EgészségTér három fallal lehatárolt, előadói helyiség székekkel, meg egész napos tanácsadással. A teljes programot ITT láthatjátok. A program 10:30 környékén bemutatkozó körrel indul, majd átmegy szabad beszélgetésbe, ismerkedésbe.

A résztvevő blogok:

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr276877569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása