Cukkerberg

Az van, hogy nagyon kelletek!

2013. szeptember 13. - kiskatka

Az van, hogy nagyon dolgozunk egy pedagógus-továbbképző programon. És az van, hogy nélkületek nem megy. Nagyon kellenek a Ti történeteitek, a Ti tapasztalataitok.

thanks-baby-square.jpg

fotó

Nagyon szeretnénk oktatást tartani óvónőknek, tanítóknak a cukorbetegségről, a cukorbeteg gyermekek ellátásáról. Egynapos képzést gondoltunk, amolyan road-show jelleggel, országosan. Ellátogatunk majd minden megyeszékhelyre, és beszélünk, magyarázunk minden pedagógusnak, akit csak érünk.

Az is van, hogy ehhez kellenek támogatók. És ahogy elmeséljük a terveinket itt-ott (mindenhol), két dolgot kapunk vissza:

"Hogy lehet ellátni egy cukorbeteg gyermeket manapság közintézetben!???"

vagy

"Hogy NEM lehet ellátni egy cukorbeteg gyermeket manapság közintézetben!???"

Tetszik érteni? Aztán vakarjuk a fejünket, tépjük a hajunkat, és csak beszélünk, beszélünk, mesélünk jót-rosszat, kinek melyikkel mondunk újat, próbálunk hatni, szívre, észre, amire csak lehet.

És hogy miért írom én ezt itt most? Mert a Ti történeteitek kellenek ahhoz, hogy érvelni tudjunk. A Ti tapasztalataitok, hogy aztán bűvészként előkapva a kalapból, feketén-fehéren érvelhessünk pro és kontra.

Ezért kérlek, írjátok! Jót-rosszat, névvel, név nélkül, fotóval vagy anélkül! Bölcsiről, óvodáról, iskoláról, edzésről! Hogy boldogultok, hogy fogadták a cukorbeteg gyerkőcöt, volt-e nehézség, hogy sikerült megoldani vagy éppen nem megoldani? Mi pedig a Ti segítségetekkel kitartóan kopogtatunk, dübörgünk, érvelünk, amíg nincs megnyugtató megoldás minden egyes óvodában és iskolában!

Írjatok!
kata.kiss@egycseppfigyelem.hu 

Ui: a korábbi leveleket itt találjátok.
A pedagógusoknak, laikusoknak szóló tájékoztató anyagainkat pedig itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr475511023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása