Cukkerberg

"Magyarország Cukormentes Tortája"!

2013. június 20. - katona_évi

Augusztusban kiderül, melyik lesz idén "Magyarország Cukormentes Tortája", mert újra itt a Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével közösen meghirdetett versenyünk!

Emlékeztek a tavalyi győztesre, az Almatortára egressel? Egy csomó cukrászdában még most is kapható - a tavalyi Ízek Utcáján, augusztus 20-án óriási sikert aratott! Az ipartestületi cukrászok már nevezték a kreációikat, most már csak egy pár hét és kiderül, melyik sütemény lesz az idei befutó.

MCT02.jpgA tavalyi győztes, az Almatorta egressel

De hogy Ti se maradjatok ki a jóból: újra meghirdetjük a Háziversenyt is hobbiszakácsok és házikukták számára! Süsd meg életed legegészségesebb tortáját finomított cukor és fehér liszt nélkül, a lényeg, hogy minél alacsonyabb legyen a szénhidrát- és kalóriatartalom, viszont ugyanúgy finom és szép is legyen a sütemény! Érdemes nevezni, mert a fődíj egy igazi KitchenAid Artisan profi konyhai gép!!

220-volt-kitchenaid-artisan-stand-mixer-pistachio.jpg

A zsűri elnöke mindkét versenyen Mautner Zsófi, a Chilli & Vanília gasztroblog szerzője.

Minden részletet megtaláltok itt, a Háziverseny kiírását pedig itt böngésszétek át!

2013-ban a „Magyarország Cukormentes Tortája" verseny főtámogatója újra a 77 Elektronika Kft., a Dcont TREND vércukormérő készülék gyártója. A főtámogató idén is különdíjat ajánl fel „A leginnovatívabb recept" kitalálójának. A versenyt szintén támogatja a Pötyi desítőszerek gyártója és forgalmazója, a DunaSweet Wellness Kft. A Háziverseny támogatója mindezek mellett a KitchenAid, amelynek magyarországi képviselője a Duisberg Kft.

A program az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI), a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) és a Wessling független élelmezéstudományi labor szakmai támogatását élvezi.

 

FŐTÁMOGATÓ:

77_Logo_Dcont_gyarto.png

 

 

 

 

 


TÁMOGATÓ:

Pötyi logó_új.jpg

 

 

 

SZAKMAI PARTNEREK:

cukrasz_logo.pngmdosz.gifOÉTI-Új magyar-árnyékkal-kiadványokhoz.jpgwessling.jpg

 

 

 

 



A HÁZIVERSENY TÁMOGATÓJA:

Logo-kitchenaid1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr355370713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása