Cukkerberg

Egy Csepp Világnap - JÖN, JÖN!

2012. október 24. - kiskatka

ECSF_fb event_világnap_20121018.jpgMegint itt az Egy Csepp Világnap a Diabétesz Világnap (november 14.) tiszteletére!! Ez a legnagyobb happening nekünk egész évben - bár idén egy pár programunkkal megmozgattunk egy pár tízezer embert... ;) Írjátok be a naptárba:

EGY CSEPP VILÁGNAP
Ingyenes családi egészségnap
November 18., vasárnap, 10-től 18 óráig
Syma Rendezvényközpont (1146 Budapest  Dózsa György út 1.)

Koncertek sztárvendégekkel (Wolf Kati, Janicsák Veca, Alma együttes, Kolompos együttes, a Csillagszemű táncegyüttes, Kocsis Tibor, az idei X-Faktor sztárjai és sokan mások)! Különféle egészségügyi szűrések, vércukor-, koleszterin- és vérnyomásmérés! Egészségpiac, sorsolások, diabos klubtalálkozó, "Magyarország Cukormentes Tortája"-kóstolás és Diabétesz Séta! És persze az elmaradhatatlan gyerekprogramok (ugrálóvárak, kézműves foglalkozások)!

Eseményinfó itt, részvételedet pedig itt tudod jelezni! Gyere el Te is és töltsük együtt ezt a vasárnapot, ahol minden családtag talál magának való programot. Várunk szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr84866278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása