Cukkerberg

Belevaló hatvani óvoda

2016. február 21. - kiskatka

Tisztelt Alapítvány!

A Hatvani Gesztenyéskert Óvodában 4 éve jár cukorbeteg kislány, kit inzulin szúrással is el kell látnunk. A vele foglalkozó óvodapedagógus rendszeresen, napjában többször is méri a cukorszintet.

1_96.jpg

Hatvani óvoda munkatársai a Belevalók oktatáson, további fotók ITT

A szülővel a kapcsolattartás folyamatos, telefonon bármikor elérhető. 

A [Belevalók] képzésen óvodánk minden pedagógusa részt vett. Feloldotta bennük a belső feszültséget, elfogadóvá, segítőkészekké váltak. A jövőben is a cukorbeteg gyermekek itt szeretetteljes légkörbe jöhetnek hozzánk.


További sok sikert kívánok munkájukhoz.

Üdvözlettel:
Tircsi Erika
intézményvezető

Három éve indítottuk a Belevalók programot, hogy segítsük a cukorbetegséggel élő gyermekek bölcsődei, óvodai, iskolai befogadását. Három év alatt 1500-nál is többen vettek részt a programban.Minden egyes oktatási nap után sokat beszélgetünk és gondolkodunk, mi volt jó, mi volt kevésbé, hogyan csiszolhatnánk a lehető legjobbra a programot, hogy a szűk délelőttbe minél több, de befogadható információ férjen bele. Miközben ne terheljük túl és ne is rémisszük el a hallgatóságot.

Nagyon érezzük a felelősséget, hogy mienk a lehetőség több száz pedagógusnak beszélni. Szeretnénk a lehető legjobban csinálni.

Minden egyes oktatáson véleménylapokat osztunk ki, hogy minél több visszajelzést kapjunk. Itt a blogon is kértem már, hogy írjatok, ha közvetve vagy közvetlenül érintettek vagytok. Most, három év távlatában pedig emaileket írtunk a korábbi résztvevő óvodáknak.

Nagy örömünkre szolgál, hogy kapjuk a válaszokat, így például a fenti levelet a Gesztenyéskert Óvodától!

Nagyon várjuk a többit is - ha jó, megerősítésnek, ha meg valami nem, hogy kijavítsuk! Írjatok nekünk!

Addig is a tavaszi állomásokat a honlapon találjátok, az őszi alkalmakat gőzerővel szervezzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr448408012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása