Cukkerberg

Cukorbetegség + esküvői ruha?

2012. április 19. - katona_évi

Ígérjük, nem csak csajoknak szóló posztokat pakolgatunk ide, de ez egy jó téma: van olyan köztetek, akinek hosszasan kellett azon gondolkodnia, hogyan is rejtse el az inzulinpumpát az esküvői ruhában? Kis belső zseb? Sok-sok fodor? Nagy masni? Mi az, ami működött? 

Itt egy jó kis tipp: harisnyakötő! A sztori itt angolul - Ti pedig írjátok meg nekünk a tapasztalataitokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr404381760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elijah_Baley 2012.04.20. 20:32:33

sztem a fekete pumpa marharonda, nem tudom miért veszik az emberek, átlátszót kell választani, az akár a nyakadban is lehet, soha, senki nem veszi észre :)

kiskatka 2012.04.22. 13:23:59

@De gustibusaut bene, aut nihil: és a lila színű Medtronic? :) nem éppen esküvőiruha-kompatibilis, de máskor szerintem menő, legalábbis kellemesebb ránézni, mint a feketére

Elijah_Baley 2012.04.23. 20:00:46

@kiskatka: lányoknak simán elmegy, nekem azért elég buzis lenne, az esküvői ruhával nem a szín a gond. inkább az, h nincs hol elvezetni a kanült, csak a képről eszembe jutott, mennyire randa a fekete...
süti beállítások módosítása