Cukkerberg

Pszichomókusok a Világnapon!

2013. november 05. - kiskatka

Nagy örömmel írom, hogy a Világnapon, az idén először megtartott diabtali keretében pszichológus vendégeink is lesznek! A téma pedig az elfogadás, megküzdés! Bemutatkozik a LifeGarden gárdája!

club_3424858_1303670073582_profile.jpg

Sok szó esett, sok szó esik arról, hogy a cukorbeteg ellátáshoz mennyire kell(ene) a megfelelő pszichés gondozás is. Nem azért, mert lököttek/gyengék/stb. vagyunk, hanem mert nem könnyű krónikus betegséggel élni és kezdetnek egyáltalán nem olyan magától értetődő az elfogadás sem. "Majd az idő megoldja" - hát, sajnos pont nem feltétlen.

Hogy ezen kicsit segítsünk, meghívtuk a Világnapra a LifeGarden pszichológus szakértőit!

Miskei Anikó 11 órától tart előadást az elfogadásról és a megküzdésről. Ide főleg felnőtteket várunk, de hasznos lesz felnőtté lett gyerekeknek, nomeg szüleiknek is. Már most izzítsátok a kérdezőtöket: az előadás után lesz lehetőség kérdezni, beszélgetni, akár privátban is.

Közben pedig Pál Valéria és Mátyás Diána gyermekeknek tart interaktív foglalkozást, hogy a kicsik se maradjanak ki, hiszen nekik is el kell fogadni a diabjukat, ha kicsit másként is, mint nekünk, felnőtteknek. Amíg pedig a gyerek aktívkodik, sok szeretettel várja a szülőket pedagógia, gyermekpszichológiai kérdésekkel is!

"A LifeGarden egy weboldal, melynek célkitűzése, hogy a pszichológiát kézzelfoghatóvá és a gyakorlatban felhasználhatóvá tegye, ezáltal jobb életet biztosítva az embereknek. Egy innovatív szakmai közösséget alkotunk, akiket megkereshetnek a problémákkal, elakadásokkal küzdők. Emellett rendszeresen írunk ismeretterjesztő cikkeket a legváltozatosabb témában. Folyamatosan fejlesztjük kreatív gyermeknevelési eszközeinket, melyek számtalan hétköznapi problémára kínálnak gyors és hatékony megoldást, éppen ezért sok pozitív visszajelzést kapunk a szülőktől. Nap mint nap azért dolgozunk, hogy egy olyan világot alkossunk meg, ahová mindenki tartozni szeretne."

Szólítsd meg a szakembert! Találkozz a többiekkel! Mesélj! Idén először a Világnapon kialakított cukorbeteg klubban, a szuper kis diabtali keretében! Gyertek, jó lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr915616639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása