Cukkerberg

Hé, csajok! Ott voltatok?

2012. május 21. - kiskatka

Ott voltatok? Most vasárnap a Margitszigeten? Néhányatok biztosan, mert irtó sokan voltunk a 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán! Lehetett gyalogolni vagy futni, kevesebbet vagy egészen sokat, párban, csapatban, váltóban vagy egyedül, egyetlen feltétel volt, hogy nő legyél, ez a futógála ugyanis dedikáltan a hölgyeké.

cocacola.JPG

Mint mindig, most is volt közös bemelegítés, mégpedig Katus Attiláékkal - szerintem már ezért megérte eljönni, igazán megalapozták a hangulatot a srácok! A rajt előtt gyakorolhattuk az "ablakmosást", "gyerekringatást" és szilvaszedést, még mindig a bemelegítés és a nőket övező klisék jegyében. Aztán a mezőnyben megbújt néhány szőrös lábú Katónéni is, melltartóban, zoknimellekkel - női futógála révén az elszánt fiúk csak álruhában vehettek részt. Az útvonalon elhelyezett motivációs táblák pedig, na ilyet sem láttam még! "A következő 500 m-t édesanyádért futod" (pszichológiai hadviselés), "Jön a bikiniszezon!" (sztresszkeltés), "Az 5 perces iramfutó irtó jó srác, érdemes utolérni" (biztos az, én csak a hátát láttam, azt sem sokáig). Egyébként pedig irtó meleg volt, ahogy azt a fotókon is látni, mindenki megdolgozott minden méterért. De megérte!

A milliónyi piros CocaCola póló közt üde színfolt volt az egycseppes sárga - rajtunk kívül egy leányzót láttam egycseppes pólóban, ezúton is gratula, hogy ott voltál, mozogtál! Kommentelj, ha olvasod a posztot! Sőt, bárki kommenteljen, ha ott volt tegnap! Hogy esett a mocorgás?

Egycseppes sátor most nem volt, vércukorméréssel futóversenyen legközelebb szeptember 9-n, a 27. Nike Budapest Félmaraton-on élhettek. De addig is, gyertek mozogni! Bogarásszátok a BSI futóversenynaptárat és gyertek!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr994528808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása