Cukkerberg

Szecsői szamócás: ízes trikolor

A Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntősei

2022. július 14. - egyszerelunk
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntős alkotásait mutatja be Széchy Eszter, az alapítvány dietetikusa.
Ismét egy olyan cukrászmester tortáját kóstolhatjátok meg gondolatban, akinek már sikerült megnyernie a versenyt. A tápiószecsői Hisztéria Cukrászda cukrászának, Füredi Krisztiánnak a neve is ismerősen csenghet már az országtorta versenyek rajongóinak, hiszen mindkét kiírásban többször indult és mindkettőt sikerült már megnyernie korábban. Tavaly a Beszterce rózsája nevű alkotása lett Magyarország Cukormentes Tortája.  

img_7271_edit_3000.jpg

A Szecsői szamócás az áprilisi elődöntőt követően az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Facebook oldalán tartott közönségszavazás során a szépségdíjat már elnyerte, így az ott rá szavazók okkal reménykedhetnek akár a végső győzelemben is. A megnyugtatásukra közlöm, hogy ehhez nem csak a szép külső adott, hanem a tökéletes ízek és a kimagaslóan jó tápanyagarányok is.  
 
Az epres piskótán a fehércsokoládés rebarbarás krém, a habosított tejföl és az eperzselé rétegek adják ki a trikolort, amit egy eperhab ölel körbe, a tetejére pedig csokoládé bársony kerül. Kell ennél több? Boldogok a lelki szegények (ezt áthúzott betűtípussal írtam, de elveszett a formázás) akiknek a közelükben Hisztéria üzlet található.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr8317882987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása