Cukkerberg

Cukormentes bodzaszörp

2012. május 24. - katona_évi

Farkasné Béres Andreától kaptuk ezt a szuperséges cukormentes bodzaszörp receptet, nagyon köszönjük (és várjuk a többit is)!
 



Tudtátok, hogy a svédeknél a bodzaszörp szinte nemzeti ital?

Tovább

Ezmiez?!

Először elcsodálkoztam. Majd egy picit sírva röhögtem. Végül biológus fejemben a manccsal/csőrrel lenyomható adagoló automaták rémlettek fel. Tudjátok, aminek a használatára be lehet tanítani madarakat, patkányokat, mókusokat, kutyákat: megoldanak egy feladatot vagy lenyomják manccsal/csőrrel a gombot és a készülék kiköp valami finom tápot. Vagy kilő egy teniszlabdát, aztán uzsgyi, a kutya meg hajrá utána!

Ezen túlmenően továbbra sem nagyon tudom kötni, mire is jó az Olly és Polly nevű kütyü. Mindkettőt hozzákötheted a Twitter vagy Facebook oldaladhoz, majd megfelelő aktivitás után (pl. komment érkezik) jutalmat kapsz: vagy valamely általad választott illatot ereszt a levegőbe, vagy - és ezt figyeld - kapsz egy cukorkát...

demo-molly.jpg

Polly

Tovább

Mákos almagolyók Annától

Hortobágyi Annától már korábban is kaptunk fantasztikusnál fantasztikusabb recepteket. Cukorbetegként főz és süt, fáradhatatlanul, hobbyból, újabban pedig recepteket is ír Kakukkfű nevű blogjába. Számunkra megtiszteltetés, hogy a Kakukkfű receptjei közül szemezhetünk a továbbiakban!

Indításként egy különlegesség: édes, de nem édesség, alma, de nem gyümölcs, mi az? Mákos almagolyók Hortobágyi Anna módra! Egészségetekre!

mákos golyó.jpg

Tovább

Hé, csajok! Ott voltatok?

Ott voltatok? Most vasárnap a Margitszigeten? Néhányatok biztosan, mert irtó sokan voltunk a 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán! Lehetett gyalogolni vagy futni, kevesebbet vagy egészen sokat, párban, csapatban, váltóban vagy egyedül, egyetlen feltétel volt, hogy nő legyél, ez a futógála ugyanis dedikáltan a hölgyeké.

cocacola.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása