Cukkerberg

Magyarország Cukormentes Tortája JÖN JÖN JÖN

2012. augusztus 06. - katona_évi

„Nagyon örülök, hogy a zsűri egyhangúlag olyan cukormentes tortát talált a legjobbnak a mezőnyben, amely kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, és amely minden bizonnyal a közönség körében is tetszést arat majd. Azokat a tortákat kedveltük inkább, amelyek nem hagyományos cukrászsüteményt igyekeztek cukormentes formában lemásolni, hanem inkább újszerű és kreatív alternatívát tudnak mutatni" – így értékelte a Magyarország Cukormentes Tortája mezőnyét Mautner Zsófi, a zsűri elnöke.

Hogy
melyik lett ez, az jövő kedden derül ki: akkor debütál ugyanis a nyertes torta a Parlamentben egy sajtótájékoztatón, Magyarország Tortájával egyetemben. Magyarország első Cukormentes Tortáját először az Ízek Utcáján, augusztus 19-20-án kóstolhatjátok meg - nagyon-nagy kíváncsiak vagyunk ám, hogy mit szóltok majd hozzá! A nyertes torta ezt követően az ország számos cukrászatában kapható lesz, figyeljétek ezt a logót.

Magyarország-Cukormentes-Tortája_logó.jpg

 

Hamarosan kész a website is, amin találtok majd egy úgynevezett "valós idejű" videót arról, hogy kell elkészíteni a tortát :) Itt mindenről beszámolunk, csak figyeljétek a blogot.

A versenyt egyébként a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével közösen írtuk ki, a 77 Elektronika Kft. és a laptopkonyha.hu támogatásával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr394698598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása