Cukkerberg

Íme Karesz

2012. március 23. - katona_évi

"Karesz vagyok, tíz éve cukorbeteg... Nyáron apa leszek!"

Itt az idei egyszázalékos szpotunk!!! A sztori többi része is jön: Karesz és Kata története bonyolódik majd rendesen;)

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr794335341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eros_antonia 2012.03.23. 17:33:43

Íme Karesz:-) Most jöttem rá, hogy eddig általában arról beszéltünk, hogy lehet-e, illetve milyen feltételekkel lehet gyereke egy cukorbeteg nőnek. Beszéljünk arról is, hogy mi a helyzet a cukorbeteg férfiakkal! Ha Kareszt megismeritek, egyértelmű a válasz: igen, lehet. De persze a férfiaknál is nagyon fontos a megfelelő vércukorszint, rendszeres mozgás, testsúly, dohányzás, szóval minden, ami befolyásolhatja, hogy apuka legyen valakiből, aki cukros. Hajrá Karesz, és persze szurkoljatok az Alapítványnak, hogy sokaknak legyen kedves ez a kis film. És a folytatások is...

Elijah_Baley 2012.03.24. 09:40:50

tíz éve IDDM, odafigyel a kezelésére, ilyen expozíciónál kissé túllihegésszagú a spot, bár feltételezem h nem konkrétan én vagyok a célközönség.
süti beállítások módosítása