Cukkerberg

Hófehér fogacskák

2013. augusztus 29. - kiskatka

Aranyszabály, hogy cukorbetegen mindenre egy kicsit jobban kell ügyelnünk. Nem kivétel a fogsorunk sem, egészen pontosan az egész szájüregünk egészsége.

Aqua_Shark_by_makrivag.jpgfotó

Tovább

Itt van az ősz, itt van újra...

Óvodától az egyetemig, cukorbetegen, egy szülő szemével. Teréz levele a Facebook-on kering és most ide is beemelem. Lányodnak sok sikert a tanulmányaihoz, egyáltalán az élethez, Neked pedig köszönjük a levelet és gratulálok az anyai helytálláshoz! Mert szülőnek lenni nem könnyű, de krónikus betegséggel élő gyermeket egészséges felnőtt emberré nevelni - bizony nagy kihívás.

05b.jpg

Tovább

Nincs kifogás!

Áron 14 éves, 4 éve cukorbeteg, az idei kajak-kenu országos bajnokságon pedig a 3x200m-es kajak-váltóban csapattársaival ezüstérmes lett a korosztályában! Szívből gratulálunk, még ilyet, sokat!  :)

2013OB_ezüst.jpg

A fotón balról jobbra az ezüstös csapat: Kerekes Áron, Szikra Benedek, Csörgő Tamás.

Tovább

A győztes: Ribizlihabos-almás réteges!

A “Ribizlihabos-almás réteges” nyerte idén a “Magyarország Cukormentes Tortája” versenyt, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével együtt hirdet meg.  A Nándori Cukrászda által készített különlegesség fehér cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült. A győztest Magyarország Tortájával együtt hirdették ki az Országházban.

1098452_565944560118227_2067790705_n.jpg

A "Ribizlihabos-almás réteges", a "Magyarország Cukormentes Tortája" verseny 2013-as győztese

Tovább

Nagy melegben mérjetek sokat!

Ádám két hete sikeresen átúszta a Balatont, szombaton viszont a parttól 50 méterre lett rosszul egy laza fürdőzés során. Tanulságos történet arról, hogy ebben a nagy kánikulában mennyivel nehezebben érezzük meg az alacsony cukrokat.

Vigyázzatok magatokra és mérjetek cukrot! Ha kell, ha nem!

11592.jpgfotó

Tovább
süti beállítások módosítása