Cukkerberg

Expecto Patronum Diabetes

2015. március 09. - kiskatka

Emma Watson a tegnapi Nemzetközi Nőnap alkalmából cukorbeteg édesanyja előtt emelt kalapot.

1_65.jpg

A Harry Potter filmek Hermione Grangere, Emma Watson a diabéteszre és a diabétesszel élő nőkre irányította figyelmet, mikor tegnap a Nemzetközi Nőnap alkalmából cukorbeteg édesanyja iránt érzett tiszteletének adott hangot.

Emma Watsont egy riport során arról kérdezték, ki életének legfontosabb példaképe. "Egyértelműen az édesanyám." - jelentette ki. "Egyedülálló anyaként nevelt engem, 1-es típusú cukorbetegként. Gyermekként látni a mindennapos küzdelmét, erejét, kitartását és egyben fogyhatatlan energiáját a mai napig inspiráló számomra. Példája arra bátorít, hogy merjek mindig önmagam lenni."

A 24 éves brit színésznő most először beszélt cukorbeteg édesanyjáról. Emma Watson egyébként korábban jótékonysági futónagykövetként gyűjtött a DiabetesUK, azaz a brit Diabétesz Szövetség számára, 2014 óta pedig az ENSZ jószolgálati nagykövete és leginkább a női egyenjogúságért folyó kampányokban tűnik fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr127254739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása