Cukkerberg

Nekem a Balaton a Riviéra...

2013. május 29. - kiskatka

Most hétvégén lesz az Ultrabalaton futóverseny, melynek keretében néhány százan körbefutjuk-biciklizzük-bumlizzuk a Magyar Tengert szombatról vasárnapra! Gyertek a Balatonhoz mozogni vagy szurkolni, ha résztvevő vagy, akkor azért, ha (még idén) nem, akkor hogy kedvet kapj a mozgáshoz az egyik legnagyobb hazai futóbulin!

Clipboard01_12.jpg

Ultrabalaton: 212 km a Balaton körül szombatról vasárnapra

Az Ultrabalaton 212km-es távját szombatról vasárnapra kell teljesíteni futva vagy biciklizve. Rajt Balatonaligánn reggel 8 órától, a mezőny az óramutató járásával ellentétesen mozog, majd ér be a célba vasárnap éjjel-hajnalban-reggel ismét Balatonaligára. Nevezni lehetett egyéniben, esetleg 2, 5 vagy 10 fős csapatban.

A résztvevő futóklubok közül az egyik legnépesebb a DKTeam (Dagadt Köcsög Team), akik közül már többen is megjárták a "hadak útját" tavaly. Számos csapatuk között idén is indulnak a Nehézbombázók: csupa 30+ BMI indexű futó (vagyis jelentős túlsúllyal), akik mind éppen gőzerővel reformálják életüket és rendezik testsúlyukat, egészségüket.

Több 10 kiló túlsúllyal megmozdulni, kitartóan dolgozni és küzdeni, egészen az Ultrabalaton versenyig - óriási dolog és le a kalappal! Erejük és kitartásuk mindenkinek reményt ad és példát mutat, hogy sosem késő változtatni az életmódunkon. Ezt gondolja Lubics Szilvi is, 2011 és 2012-es Az Év Ultrafutója díj tulajdonosa, Spartathlon (246km) és a tavalyi Ultrabalaton egyéni győztes, számos extrém futóverseny résztvevője, aki idén sztárvendégként csatlakozik a Nehézbombázókhoz. Hogy elismerje teljesítményüket és motiváljon, mert mozogni jó, egészségesnek lenni pedig még jobb!

Gyertek a Balatonhoz most hétvégén futni, biciklizni, szurkolni, barátkozni, motiválódni, egy igazán jó buliban!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr215331791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása