Cukkerberg

Add tovább!

2012. január 21. - katona_évi

Közületek többen már nagyon is jól tudjátok, hogy teljesen véletlenül is kiderülhet a cukorprobléma, akár egy általános vérvételnél. Sokan - és rengeteg fiatal! - nem is gondolnak arra, hogy baj lehet a vércukorszintjükkel, és így a diabétesz évekig lappanghat, rombolva a szervezetet. 

 A kép innen

Itt az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kérdés-listája: ha ezek közül bármelyikre igen a válasz, ott már érdemes vércukorszintet mérni.

Tovább

Helló!

Kedves Mindenki! Az év végi, nagyon sikeres Diabkari blog után most elindítjuk a Cukkerberget: egy kifejezetten a cukorbetegeknek szóló, tematikus blogot.

Tematikus egyrészt, mert a diabétesz áll a középpontban, másrészt pedig azért, mert időről időre olyan témákat helyezünk majd fókuszba, amelyek külön-külön is megérnek egy misét (terhességi cukorbetegség, PCOS, fogyókúrák, mozgás stb.). 

Azt szeretnénk, ha minden kérdésetekre előbb-utóbb választ találnátok itt, ha segíteni tudnánk Titeket információkkal háttéranyagokkal. Jó lenne, ha szerveződne egy kis közösség a blog körül, tudnátok egymást segíteni a saját tapasztalataitokkal. Ezen kívül, szeretnénk szórakoztatni is: jó néha elfelejteni a mindennapi zűröket.

Ha bármi kérdésetek van, írjatok nekünk, akár itt, akár levélben! Küldjétek el, miről írjunk, vagy csak osszátok meg a Ti történeteteket velünk!

Minden jót kívánva: Erős Antónia és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány csapata 

netti_kata kicsi.jpg
Erős Antónia (alapító), Kiss Kata (szakmai tanácsadó)

gyuri kicsi.jpg

Hnatyszyn Gyuri (pénzügyek, fundraising)

anna évi kicsi.jpg
Katona Éva (kommunikáció), Forgács Anna (koordináció)

zwoelf kicsi.jpg

Serfőző Péter/Zwoelf (grafika)

süti beállítások módosítása