Cukkerberg

III. Civil Fórum

2012. március 05. - kiskatka

Most szombaton volt a Diabetes újság (Tudomány Kiadó) és az Alapítvány a Cukorbetegekért harmadik alkalommal rendezett cukorbeteg Civil Fóruma a Fonó Budai Zeneházban! Ott voltatok?

2012-03-03 10.32.17.jpg

III. Civil Fórum a Fonóban, épp Kicsák Mariann tart előadást a divatos diétákról és azok veszélyeiről

A Fonóban eddig kizárólag ereszd el a hajam táncházas együttörömködésen voltam, ezért kicsit furcsa volt a komoly hangvételű előadásokat visszafogottan hallgatni. Divatos diétákról és azok veszélyeiről, a GLP1 lehetőségéről 2-es típusú cukorbetegek terápiájában, inzulinpumpáról, OEP megszorításokról, fogamzásgátlásról, keringési problémákról is szó esett - felsorolni is nehéz minden témát. Elsősorban 2-es típusú cukorbetegeket sikerült a programmal megszólítani, a résztvevők általános képet kaphattak a cukorbetegségről és a legfontosabb tudnivalókról, ami a mai eü helyzetben egészen biztosan nem árt. Az előadásokról egyébként videó is készült, remélhetőleg fent lesznek a diabetes.hu honlapján - ha igen, továbbítjuk felétek a linkeket. Természetesen voltak kiállítók is, 23 standról lehetett szemezgetni. A délután fénypontja pedig a Joslin díjak átadása volt, idén adták át ugyanis először a 75 éves medált magyar cukorbetegnek. Ezúton is nagy gratula!

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr724290414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása