Cukkerberg

Legyél Te is futónagykövet!

2015. március 06. - kiskatka

Fontosnak tartod, hogy legyenek nyári táborok cukorbeteg gyerekeknek? Fontos szerinted, hogy testileg-lelkileg feltöltődjenek a diabos fiatalok? Hogy mozogjanak és megtanulják az önmenedzselést? Akkor kösd össze a kellemest a hasznossal és legyél futónagykövet a Bátor Tábornál vagy a Sportos Cukorbetegekért Egyesületnél!

1_64.jpg

Angliában így nyomatják!

Jelentkezz önkéntes futónagykövetnek, kezdj el mozogni a berobbanó gyönyörű tavaszi időben, futásoddal pedig kampányolj ismerősi körödben a cukorbeteg gyermekek táborozásának támogatásáért!

Jelenleg Magyarországon két szervezetnél is lehetsz futónagykövet. A Bátor Tábort talán senkinek nem kell bemutatni: élményterápiás táborokat szerveznek cukorbeteg kicsiknek, nagyoknak, tesóknak és 7 év alatti pöttyök családjának. A táborban a cukorbeteg gyermekek rengeteg élménnyel, pozitív megerősítéssel, megnőtt önbizalommal távoznak és ugorhatnak neki a diabos mindennapoknak. A Bátor Tábor munkáját az Élménykülönítményen keresztül (is) tudod támogatni.

A Sportos Cukorbetegekért Egyesület újkeletű(bb) kezdeményezés, de ismerhetitek a szervezetet már sokan. Cukorbeteg fiatal édesanyja, Dávid Zsuzsa indította útjára az egyesületet, amelynek legfőbb célja a sport megismertetése és megszerettetése a cukorbetegek, főleg a gyerekek, fiatalok körében. Rengeteg programot, előadást szerveznek, a legújabb kezdeményezés a futónagykövetiség.

Az április 18-19-i Vivicittára várnak futókat, a jougyekert.hu oldalon lehet adományokat adni és gyűjteni a szervezet számára. Az adományok a nyári sporttábor szervezésében segítenek majd, főleg abban, hogy olyan gyerkőc is eljuthasson a táborba, akinek szülei nem engedhetik meg maguknak a tábor költségeit.

Ha kedvet kaptál és belekezdenél, ne habozz, online edzésterveket dögivel találsz a neten! Például az edzésonline-on vagy a BSI oldalán is. Ne izgulj, egészen kezdő szinttől indulnak!

Vágj bele és gyere, találkozzunk a Vivicittán!

Ui: hallottátok, hogy Édes szívemék, Palik Éva és Szegedi István részt vesz majd Londonban a 100 mérföldes jótékonysági kerékpáros menetben?

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr177246495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása