Cukkerberg

NAGY KÉK KÖR album!

2014. november 12. - kiskatka

Fotózkodj kék körrel és küldd el nekünk a fotót, hogy a Diabétesz Világnap közeledtével együtt hívjuk fel a figyelmet a cukorbetegségre és a cukorbetegekre!

h.jpg

 A kék kör a cukorbetegség nemzetközi szimbóluma. Sok jelentése lehet, lehet figyelemfelhívás, szolidarítás, összetartozás, biztatás, kiállás, köszönet, elismerés és megannyi más üzenet. Idén a Diabétesz Világnap alkalmából (november 14.) egy ÓRIÁSI kék kör albumot szeretnénk! Minél nagyobb az album, azaz minél többen vagyunk benne, annál jobb, annál inkább figyelemfelkeltőbb!

Valaki, akit szeretsz, cukorbeteg? Netalán fontosnak tartod a megelőzést? Csatlakozz a kezdeményezéshez, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a diabéteszre!

Mit tegyél?

1. Készíts kék körös fotót!

Kék körös fotót sokféleképpen lehet készíteni. Mutatom!

Van a Nemzetközi Diabétesz Szövetség kék kör applikációja okostelefonra, ezt letöltöd a mobilodra és szelfizés közben a kör fotózáskor kerül rá a képre. Aztán megteheted, hogy PicBadge segítségével varázsolhatod oda a szombólumot a már meglévő képre (bal oldali kép). Fotózkodhatsz bármilyen kék körrel (középső kép). Végül pedig, ha időben sikerült kék körös kitűzőt rendelned a "Pin a personality" kampány jegyében, akkor azzal (jobb oldali kép, sajna nekem nem hozta meg a posta időben, ezért az instant Toyota reklám jóképű hapival).

PicMonkey Collage.jpg

Ha egyik sem jön be, no problemo, kék körös fotót lesz lehetőséged készíteni a Világnapon is, a fotófalnál! Keressétek az EgészségTér mellett a fotós fiúkat!

2. Ha kész a kép, küldd el nekünk, hogy betegyük a NAGY albumba!

Küldd el nekünk a facebookon üzenetben vagy direkt nekem emailben (kata.kiss@egycseppfigyelem.hu) és betesszük az albumba. Az a tuti, ha jó sokan vagyunk! Dobjuk össze, amink van, álljunk ki magunkért vagy szeretteinkért, családtagjainkért!

3. Tag-eld be a képet a fácsén, cseréld le a profilképed!

Péntekre, azaz a Diabétesz Világnapjára (november 14.), cseréld le a profilképedet a kék körös képre és hagyd ott egész novemberben. A november ugyanis a diabétesz hónapja. A cél egyszerű: árasszuk el az online világot a diab szimbólumával, hogy így hívjuk fel a figyelmet a cukorbetegségre!

nikon.jpg+1 meglepetés: a Nikon teljes mellszélességgel támogatja céljainkat, így a Facebook albumban szereplők között vasárnap az Egy Csepp Világnapon Nikon ajándékcsomagot sorsolunk ki! Ha szeretnél a sorsolásban részt venni, szombat este 8 óráig küldj kék körös fotót a fent leírt csatornákon!

VAGY a nyereménysorsoláson úgy is részt vehetsz, ha a 9. Egy Csepp Világnapon fotózkodsz és regisztrálsz az EgészségTér mellett található fotófalnál! Részletes Játékszabályzat ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr46890721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása