Cukkerberg

Háziverseny! Háziverseny!

2014. június 24. - kiskatka

"Magyarország Cukormentes Tortája" háziverseny pályázati felhívás 2014

Újra itt a "Magyarország Cukormentes Tortája" háziverseny otthonsütőknek, hobbiszakácsoknak és házikuktáknak, azaz Nektek! Süsd meg életed legfinomabb és legegészségesebb tortáját, fotózd le, küldd el a receptet a képekkel, és nyerj!

MCT-2014.png

A “Magyarország Cukormentes Tortája” háziversenyen idén is a legfinomabb és a legegészségesebb otthon készült tortát díjazzuk. A  cél ugyanaz, mint a “Magyarország Cukomentes Tortája” versenyen: olyan fehér liszt és hozzáadott cukor nélkül készült, kalória- és szénhidrátszegény torta megalkotása, mely a cukorbeteg étrendbe is beilleszthető, de nem cukorbetegek számára is ízletes választást jelent!

Nevezhetnek háziasszonyok, gasztrobloggerek, hobbikukták, de cukrászok is, magánemberként.

NEVEZÉS

A versenyre nevezni egy recepttel és az elkészített torta fotójával lehet, amelyeket a haziverseny@egycseppfigyelem.hu e-mail címre kell elküldeni.

A versenyre nevezett sütemények adalékanyagokat és tartósítószereket nem tartalmazhatnak, valamint a versenyzők nem használhatnak répacukrot, nádcukrot, illetve mézet sem. A minél egészségesebb torta elkészítése érdekében ezeket az alapanyagokat ajánlott használni: KATTINTS!

A receptek és képek beküldési határideje: 2014. augusztus 15.

ZSŰRIZÉS

A recepteket dietetikus szakértő gárda értékeli, de a zsűrizés során az összetevők, az ízek harmóniája és a küllem is dönteni fog. A kreatív, újszerű megoldások is előnyt jelentenek!

A beküldött receptekből és fotókból a zsűri egy tíz süteményből álló listát állít össze, majd előreláthatóan szeptember második hetében a kiválasztott tíz tortát be kell mutatni a döntőbizottság előtt. A zsűri ezen az eseményen választja és hirdeti ki a “Magyarország Cukormentes Tortája” háziverseny győztesét.

DÍJAZÁS

A fődíj egy Kenwood Major Premier minőségi robotgép, a Kenwood felajánlásával!
A legkreatívabb recept tulajdonosa a főtámogató 77 Elektronika Kft. különdíját kapja, míg a harmadik helyezett torta készítőjét támogatónk, az Internetpatika.hu jóvoltából ajándékcsomaggal jutalmazzuk.
 
A VERSENYRŐL

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2012-ben hirdette meg először a "Magyarország Cukormentes Tortája" háziversenyt otthonsütőknek, hobbiszakácsoknak és lelkes cukrászoknak. A pályázat célja idén is olyan finom és egészséges torta megtalálása, amely hozzáadott cukor és fehér liszt nélkül készült, így a cukorbetegek étrendjébe is beilleszthető. A program azoknak is szól, akik szeretik a finomságokat, de fontos számukra, hogy az egészséges étrendbe beleilleszthető édességeket fogyasszanak.

NÉZD MEG A TAVALYI GYŐZTEST!

Tavaly Andrássy Katalin sültpaprika lekvárból, kakaós mandulapiskótából és olvadó étcsokoládé mousse-ból készítette a háziverseny győztes tortáját. Nézd meg a tavalyi győztest, KATT IDE! Ha érdekel a verseny hangulata és a torta receptje, akkor KATT IDE!

1_25.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr176411111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása