Cukkerberg

Gyümicsokor Anyák napjára

2013. május 04. - kiskatka

Holnap anyák napja lesz, a virágcsokrok és bonbonhegyek rejtett világnapja. Az egészség és a kreativitás jegyében anyák napi meglepetésként ajánlom figyelmetekbe az otthon elkészíthető gyümölcscsokrokat! Sajnos az igazán nagy csokrok elég szénhidrát-gazdag gyümikből készülnek, de ha ebéd utáni desszertként az egész család ráugrik, nem lehet probléma.

Sok boldogat minden anyukának,
különösen a cukorbeteg  és a diabos gyerkőcöt nevelő anyukáknak!

F4UF0T5G5KPART4.LARGE.jpggyümölcscsokor, házilag, hmmmm....

Tovább

Inzulinrendelet - módosítás a Magyar Közlönyben!

Megjelent a Magyar Közlönyben (71.szám) az inzulinrendelet beígért módosítása! Az analóg inzulinok 100%-os támogatásához 1-es típusú cukorbetegek esetén nincs a továbbiakban HbA1c megkötés, míg 2-es típusú cukorbetegeknél egy év alatt három mérésből két alkalommal kell 8% alatt lenni - ha pedig ez átmenetileg nem sikerül, fél év után lehet visszaállni az eredeti teljes támogatásra. Sok 1-es típusú cukorbeteg fellélegezhet, ugyanakkor a TASZ továbbra is fenntartja alkotmányos aggályait a 2-es típusú cukorbetegekkel kapcsolatos megkötésekkel szemben.

courtLaw_2497621b.jpg

Tovább

Deszeretem ovisztori Erikától

De szeretem, mikor egy email úgy kezdődik: "A mi ovisztorink igazán pozitív..."! Erikától kaptam a történetet, nagy köszönet, hogy megosztottad velünk és minden elismerésünk a tóalmási óvoda munkatársainak!

Küldjetek még pozitív történeteket, azokban pedig jó sok hasznos tippet, hogy eloszlathassuk az indokolatlan félelmeket, félreértéseket és minden cukorbeteg gyerkőc mehessen oviba, ha akar!

Még ilyet, de sokat!
kata.kiss@egycseppfigyelem.hu

Clipboard01_9.jpgAndris és az egyik cimbora az oviból

Tovább
süti beállítások módosítása