Cukkerberg

Egy Csepp Egészség!

2014. szeptember 09. - kiskatka

Szuper programot indítottunk útjára: ez az "Egy Csepp Egészség", a BENU Gyógyszertárak és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közös szűrőprogramja! Minden szerdán ingyenes egészségügyi szűrések ÉS tanácsadás öt BENU gyógyszertárban országszerte!

Clipboard04.jpg

A BENU Gyógyszertárak és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány együttműködése azért jött létre, hogy minél több helyen legyen lehetőség az egészségügyi értékek ellenőrzésére. A cél a cukorbetegség és más krónikus betegségek megelőzése, illetve korai felismerése.

A projekt lényege, hogy a kiválasztott BENU gyógyszertárakban kialakítottunk egy kellemes tanácsadó szobát. A tanácsadó szobában, diszkrét keretek között méretheted meg a vércukor-, vérnyomás- és koleszterinszintedet, mégpedig teljesen ingyen. Sőt, személyesen is elbeszélgethetsz, személyre szabott tanácsot kérhetsz a gyógyszerészektől, egészségügyi szakemberektől!

Clipboard03.jpgGundel Takács Gábor a tanácsadó szobában épp vérnyomást méret

Minden szerdán, bejelentkezés után nyílik minderre lehetőséged, az akcióban részt vevő BENU Gyógyszertárakban! Bejelentkezni a BENU honlapján lehet.

Vegyetek részt minél többen és kérünk Titeket, terjesszétek, ismerősöknek, barátoknak, kollégáknak! Remek lehetőség, teljesen ingyen!

Résztvevő patikák:

BENU Gyógyszertár Budapest Auróra
1038 Budapest, Csobánka tér 1.
Tel.: 243-1362
E-mail: aurora@benugyogyszertar.hu

BENU Gyógyszertár Miskolc Auchan
3527 Miskolc, József A. u. 87.
Tel.: 46/888690
E-mail: miskolc@benugyogyszertar.hu

BENU Gyógyszertár Kecskemét Auchan
6000 Kecskemét, Dunaföldvári u. 2.
Tel.: 76/506-286
E-mail: kecskemet@benugyogyszertar.hu

Zalár Gyógyszertár, Eger
3300 Eger, Zalár út 9.
Tel.: 36/310-191
E-mail: zalar@benugyogyszertar.hu

BENU Gyógyszertár Győr Pláza
9024 Győr, Vasvári Pál út 1/a.
Tel.: 96/801-030
E-mail: gyorplaza@benugyogyszertar.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr676683025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása