Cukkerberg

Blupos-klubos Diabtali a Világnapon!

2013. november 09. - kiskatka

A VIII. Egy Csepp Világnapon idén először szuper kis diabtalit szervezünk, ahol klubos-blupos, laza hangulatban mindent megtudhatsz a cukorbetegségről és találkozhatsz a többiekkel is! Gyere, jó lesz, szeretettel várunk!

Kép1_4.jpg

Tovább

Szemesnek áll a világ

Ennél bénább címmel nem is vezethetném be azt a nagyon fontos információt, hogy a Világnapon idén alkalmatok lesz az évi javasolt lábvizsgálat és szemfenék-vizsgálat elvégeztetésére. Sőt, lábápolásról előadás is lesz a Cukorbeteg Klubtalálkozó helyszínén, a diabtali keretében. Ne hagyjátok ki egyiket sem!

tarsier.jpg

Tovább

Inzulinnal 90 éve VAN élet

Pont egy hét múlva Diabétesz Világnap, ami az inzulin tömegtermelésének 90. ünnepnapja is egyben. Hiszen nem lehetne cukorbeteg világnap, ha nem lenne inzulin, mert mi sem lennénk... Félelmetes belegondolni, hogy még egy évszázad sincs, hogy elérhető számunkra ez az életet jelentő készítmény.

2_2.jpgAz első inzulinkészítmény

Tovább

Mocorgós programok a Világnapon

Mivel sajnos a felfújható ugrálóvárakat idén is csak a gyerekek használhatják majd (affene), ezért muszáj voltunk magunknak, komoly felnőtteknek más örömmozgásokat kitalálni a Világnapra! Az egyik a buliroller, a Trikke Carving, a másik pedig a Nordic Walking - mindkettőt bárki ingyenesen kipróbálhatja majd november 17-n a Világnapon! Gyertek, jó lesz!

3_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása