Cukkerberg

500 Cseppont Patika országszerte!

2014. május 18. - kiskatka

Harminc éve vagyok cukorbeteg és szövődménymentes, ehhez képest kollégám, aki magas vércukrokkal élt, de nem tudott róla, a diagnózisát követően máris lábamputáció miatt aggódhat. Küldjetek el szűrni MINDENKIT évente egyszer. Fontos. Mi megadjuk a lehetőséget.

1.png

Tovább

"Vegyék fel a cukorbeteg gyerekeket óvodába!"

Cukorbeteg ovisok köszöntője után mutattuk be a mai sajtótájékoztatónkon az idei programjainkat, főleg a szívünkhöz legközelebb álló "Belevalók" pedagógus-továbbképző oktatóprogramot. Vendégünk volt ma Jókuti András gasztroblogger, Vadon Jani műsorvezető, Pataki Zita, Ada és Kocsis Tibor. További infók alább, a sajtótájékoztató fotóalbumát pedig ITT találjátok.

1_18.jpg

Tovább

Diabos nyári gyerektáborok idén is!

Országszerte számos cukorbeteg szervezet szervez nyaranta tábort diabos gyerekeknek, fiataloknak. Igyekeztem összeszedni minden itthon működő szervezetet, egyesületet - a lenti listán megtaláljátok az elérhetőségeiket, náluk tudtok érdeklődni, mi a helyzet idén nyáron. Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ... Hajrá!

Ui.: ha meg valakit kihagytam, tessék jelezni: kata.kiss@egycseppfigyelem.hu. Köszi, puszi!

1_17.jpg

Tovább

Kell-e félni az édesítőszerektől?

Természetes vagy mesterséges édesítőszert használjunk? Hány éves kortól és mit lehet adni a gyereknek? A Házipatika.com Bernadene Magnuson toxikológussal, a Global Stevia Institute szakértőjével beszélgetett arról, milyen szempontok alapján érdemes választani a cukorpótlók közt. 

1_16.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása