Cukkerberg

A Vivicitta margójára

2012. április 04. - kiskatka

A vasárnapi Vivicitta irtó jó buli volt. Nem "csak" azért, mert végül kisütött a nap, mert a Szigeten kirobbanóan gyönyörű tavaszi napot tölthettünk, vagy mert végül irtó sokan voltunk és futhattunk együtt, hanem mert sok nagyon értékes kezdeményezést, szervezetet és alapítványt is lehetett találni a rendezvényen.

DK, azaz Dagadt Köcsög. Így indult. Gergő bemutatkozó posztját olvashattátok a karácsonyi blogunkon. Akkor még a történet igazából egy emberről szólt, aki 124 kg súllyal életmódváltásba kezdett. Gyalogolt, futott, diétázott. Egyszóval mindent. Már akkor lehetett látni, hogy sokkal több rejlik az egészben.

420361_170620126382054_170484646395602_259271_386655402_n.jpg

Olyannyira sokan ismertek magukra és találtak motivációt DK példájában, kitartásában, hogy mostanra  hivatalosan is csapattá vált: ez a DKTeam. Csapat tele olyan emberrel, akik változni és változtatni akarnak, fogyni, mozogni, egészségesebbé válni vagy egyszerűen csak élvezni a futást egy jó társaságban. És nem utolsó sorban, akik szívesen látnak bárkit. Hajrá, DKTeam!

"Szeretnél a DK csapatba tartozni? Soha nem késő,változtatni az életmódodon! Mi szeretettel várunk, nem kell mást tenned, csak jelentkezni itt. Egy csapat vagyunk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr964344034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása