Cukkerberg

Szeretsz tortát sütni? Akkor nevezz!

2017. augusztus 07. - egyszerelunk

A Magyarország Cukormentes Tortája program részeként az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ebben az évben is háziversenyt hirdetett, melyre hobbicukrászok nevezhetnek. A beérkezett tortareceptek közül tíz kerül a döntőbe, melyek közül a zsűri kiválasztja a 2017-es verseny győztesét. 

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. SZEPTEMBER 18.

_MG_0128.jpg

Eddigi minden évben megnyaltuk mind a 10 ujjunkat a győztes torták kóstolgatása után. Mi egyre jobban értékeljük a hobbicukrászok műremekeit, ők pedig egyre igényesebb tortákkal készülnek a megmérettetésre. Megkockáztatom, egyik-másik felvenné a versenyt a profi cukrászok kreációival is. De ne menjünk ennyire előre, íme, néhány jó tanács a sikeres versenyzéshez. Gondold ki, milyen tortát szeretnél elkészíteni. Ehhez találsz ajánlott alapanyaglistát honlapunkon. Utána képzeld el, milyen lesz majd a végeredmény, mert ez segít abban, hogy sose add fel. Ezt követi a kísérletezés fázisa, de ne csüggedj, ha a tizedik sem a végleges. Előbb-utóbb összeáll minden. Nagyon fontos az is, hogy figyelj a kalória-, és szénhidrát értékekre, ez a pontozásnál éppolyan fontos, mint az íz és a küllem. Ha kérdésed van, keress minket bátran, dietetikusunk válaszol neked. (haziverseny@egycseppfigyelem.hu)

Legvégül fotózd le alkotásod, és küldd el a képet recepteddel együtt nekünk. Bátorítunk arra, hogy vágj neki, hiszen csak nyerhetsz, nem igaz? :-) Fődíjunk egy Kenwood professzionális konyhai gép.

VERSENYKIÍRÁS HOBBICUKRÁSZOK SZÁMÁRA

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr8712726962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása