Cukkerberg

Az idei meglepetés fellépő a Honeybeast!

2016. november 25. - kiskatka

 Idei meglepetés fellépő a Honeybeast! A csapat 15:40-kor lép színpadra. Gyertek, várunk!

hb.jpg

„Mióta megtudtam, hogy inzulinrezisztenciám van, igyekszem követni a testem jelzéseit, és sokat dolgozom azon, hogy visszatereljem az folyamatot a helyes irányba. Nem rejtem véka alá az állapotom, sokan küzdünk ezzel a betegséggel, ha felhívom rá a figyelmet, talán tudok segíteni másokon.

Fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk az életmódunkra és, hogy elegendő testmozgást végezzünk. Nem kell maratoni távot futni ahhoz, hogy pozitívan hasson az egészségünkre, elég, ha csak egy kicsit kimozdulunk a komfortzónánkból, de azt rendszeresen tesszük.

– Tarján Zsófia, Honeybeast együttes énekesnője

Egy Csepp Világnap
november 27. BOK (SYMA) Csarnok
Gyertek, várunk!

Dietetikusok hada idén a Világnapon

Idén az Egy Csepp Világnapon minden eddiginél több lehetőségetek lesz dietetikusokkal konzultálni és étrendi tanácsokat kérni. Jön a Mandulaliget főziskola és egyik alapítója, Zentai Andrea dietetikus is! Sőt, ha meghallgattad a személyre szabott tanácsokat, látogass el az Egészségpiacra, ahol rengeteg cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia esetén ajánlott étrendbe illeszthető terméket kóstolhatsz és vásárolhatsz majd meg.

zentai_andrea.jpg

Zentai Andrea, vezető dietetikus, a Mandulaliget alapítója

"Régóta foglalkozom szénhidrátanyagcsere- problémákkal, inzulinrezisztenciával, terhességi cukorbetegséggel, tapasztalom, hogy milyen káosz van sokak fejében a szénhidrátokról. Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy a húsra nem számolunk szénhidrátot! Én az a dietetikus vagyok, aki úgy szeretne segíteni, hogy átadja a tudását. Az ilyen összezavarodott pácienseknek nem mintaétrendeket gyártok, hanem inkább megtanítom nekik az alapokat. Mert ez hosszú távon sokkal nagyobb hasznukra fog válni.

10003173_592746420811700_1716233632_n.jpgA “160 grammos diétát”, sok évvel ezelőtt, orvosokkal közösen alakítottuk ki. Ez nem fogyókúra, nem “csodamódszer”, hanem egy néhány alapszabályon nyugvó, betartható, mindenki számára ajánlható étrend, ami helyrebillentheti a szervezet egyensúlyát. Az étrend alapjait most a Mandulaliget főzőiskolában, egy játékos workshop keretében tanítom, dietetikus kollégákkal együtt. A főzőiskolánkban minden főzőtanfolyamon cukormentes, nagy részt teljes kiőrlésű lisztből készült receptek szerepelnek. Találhattok itt kenyérsütő, sütiakadémás, gluténmentes, mindenmenetes főzőtanfolyamokat."

Zentai Andrea 3 órakor tart előadást az EgészségTérben.

Egy Csepp Világnap
november 27. BOK (SYMA) Csarnok
Gyertek, várunk!

süti beállítások módosítása