Cukkerberg

EgészségTér előadások, szűrések és tanácsadások

2016. november 20. - kiskatka

A színpadi programok, játékok, foglalkoztatók mellett idén is lesznek ismeretterjesztő és tájékoztató előadások, valamint számos egészségügyi szűrés és -tanácsadás. Éljetek a lehetőségekkel és látogassatok el az EgészségTérbe is, hallgassatok meg néhány előadást. Program alább.

clipboard02.jpg

Tovább

Egy Csepp Szűrési hetek a Synexus pontokon

Fantasztikus  lehetőséggel bővült a Cseppont Patikahetek programunk: november 14-27 között, azaz az Őszi Cseppont Patikahetek program ideje alatt a Synexus ingyenes egészségügyi szűrési lehetőséget biztosít a felnőtt korosztály  számára öt országos központjában, Budapesten, Gyulán, Debrecenben, Hatvanban és Zalaegerszegen.

logo.jpg

Az akcióban részt vevő Synexus Központokban ingyenes vércukor-, koleszterin- és trigliceridszint méréssel várnak Titeket. Meg egyébként még egy csomó mindennel, nézzétek meg a honlapot.

A szűrés célja a 2-es típusú cukorbetegség és szív-érrendszeri betegségek megelőzése és korai felismerése, továbbá lehetőségetek van kérdezni, tanácsot kérni, tanulni a cukorbetegségről, annak keringést érintőlehetséges következményeiről.

Figyelem: az ingyenes vizsgálatra előzetes jelentkezés szükséges!

Regisztráljatok a honlapon vagy a 06-1/437-6660-os telefonszámon, munkanap 8:00-16:00 között.

Az Egy Csepp Világnapon, november 27-én személyesen is van lehetőség jelentkezni a Synexus standjánál, a BOK (SYMA) Csarnokban. De biztos tömeg lesz, a tuti a honlap és a telefon.

Synexus vizsgálóhelyek:

1036 Budapest, Bécsi út 61
4025 Debrecen, Miklós utca 5-13.
8900 Zalaegerszeg, Zárda utca 11
5700 Gyula, Nürnbergi utca 1/B
3000 Hatvan, Balassi Bálint út 16.

süti beállítások módosítása