Cukkerberg

Egy Csepp Szűrési hetek a Synexus pontokon

2016. november 14. - kiskatka

Fantasztikus  lehetőséggel bővült a Cseppont Patikahetek programunk: november 14-27 között, azaz az Őszi Cseppont Patikahetek program ideje alatt a Synexus ingyenes egészségügyi szűrési lehetőséget biztosít a felnőtt korosztály  számára öt országos központjában, Budapesten, Gyulán, Debrecenben, Hatvanban és Zalaegerszegen.

logo.jpg

Az akcióban részt vevő Synexus Központokban ingyenes vércukor-, koleszterin- és trigliceridszint méréssel várnak Titeket. Meg egyébként még egy csomó mindennel, nézzétek meg a honlapot.

A szűrés célja a 2-es típusú cukorbetegség és szív-érrendszeri betegségek megelőzése és korai felismerése, továbbá lehetőségetek van kérdezni, tanácsot kérni, tanulni a cukorbetegségről, annak keringést érintőlehetséges következményeiről.

Figyelem: az ingyenes vizsgálatra előzetes jelentkezés szükséges!

Regisztráljatok a honlapon vagy a 06-1/437-6660-os telefonszámon, munkanap 8:00-16:00 között.

Az Egy Csepp Világnapon, november 27-én személyesen is van lehetőség jelentkezni a Synexus standjánál, a BOK (SYMA) Csarnokban. De biztos tömeg lesz, a tuti a honlap és a telefon.

Synexus vizsgálóhelyek:

1036 Budapest, Bécsi út 61
4025 Debrecen, Miklós utca 5-13.
8900 Zalaegerszeg, Zárda utca 11
5700 Gyula, Nürnbergi utca 1/B
3000 Hatvan, Balassi Bálint út 16.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr10011961155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása