Cukkerberg

Őszi Cseppont Patikahetek

2016. november 11. - kiskatka

Ősszel is két hétig tart a Cseppont Patikahetek program. A Diabétesz Világnap után egész novemberben keressétek a kedvezményes mérőeszközöket és egészségügyi méréseket országszerte a Cseppont Patikákban.

Az őszi Cseppont Patikahetek időpontja: 2016. november 14-27.

ecsf_patikahet_2016_osz_fb_poszt_504x504.jpg

Minden évben tavasszal és ősszel hirdetjük meg Cseppont Patikahét programunkat. Ilyenkor a többszáz Cseppont Patikában nem csupán az egyébként egész évben igénybe vehető vércukor-, és sok helyen vérnyomás- és koleszterinmérést ejtheted meg jelképes összegért, de különféle egészségügyi mérőeszközöket is kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Az Őszi Cseppont Patikaheteken 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg az Accu-Chek Active vércukormérő és az Accutrend Plus koleszterinmérő készülékek, illetve a Tensoval comfort és a a Tensoval duo control vérnyomásmérők, valamint 5%-os kedvezménnyel az Accutrend Cholesterol és az Accu-Chek Active tesztcsíkok.

Keresd az alapítvány logójával jelölt Cseppont Patikákat. Az akció ideje alatt az „egycseppes” patikákban plakáttal és hirdetőtáblával is felhívjuk a figyelmet a program adta lehetőségekre.

Ha nem ismersz ilyen patikát a közeledben, nézd meg a Patikakeresőnkben, melyik a hozzád legközelebbi. 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a patikai gondozást Magyarországon az Egy Csepp Figyelem Alapítvány teremtette meg 2005-ben. A patikai hálózattal azt szeretnénk elérni, hogy minél több ember ellenőrizze rendszeresen egészségügyi értékeit, akár az alapítvány logójával megjelölt gyógyszertárakban, akár otthon.

A Cseppont Patikahéten elérhető egészségügyi szűrésekről, azaz a vércukormérésről, a koleszterinszint-mérésről és a vérnyomásmérésről szóló rövid tájékoztatónkat olvassátok el itt a blogon vagy a honlapunkon.

Ebben az évben a Cseppont Patikahetek támogatója a Roche Magyarország Kft és a HARTMANN-RICO Hungária Kft.

picture1_2.png

Éljetek a lehetőséggel és hívjátok fel ismerőseitek, családtagjaitok, barátaitok figyelmét is!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr2911949881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása