Cukkerberg

Barátok közt a színpadon

2016. november 03. - kiskatka

Fogadjátok sok szeretettel a Barátok közt sztárjait, Mezei Lédát, Csórics Balázst és Solti Ádámot, azaz Natasát, Rudit és Ádámot. Barátok közt rajongó vagy? A Világnapon lehetőséged lesz autogrammot vagy akár közös fotót kérni kedvenceiddel.

befunky_collage.jpg

A Barátok közt színészei hűséges visszatérő vendégei az Egy Csepp Világnapnak és rendszeresen támogatják a cukorbetegség ügyét. Azt is elárulják, miért.

Mezei Léda

"A családomban apai ágon fordul elő a cukorbetegség, így az évek során megtanultam, hogy ügyelni kell arra, hogy a családtagjaim mit, mikor fogyasztanak és mennyit mozognak. Azt tapasztaltam, hogy kellő figyelemmel kezelhető ez a betegség, de a hangsúly mindenképpen a kellő figyelmen van."

Csórics Balázs

"A családomban nem fordul elő a diabetes, és az éves orvosi vizsgálaton is mindig rendben találják az értékeimet. Arra törekszem, hogy egészségesen étkezzem, és amikor csak tehetem, sportoljak, mert hiszem, hogy az egészség rendkívül fontos."

Solti Ádám

"Sajnos a családomban volt olyan, akit cukorbetegség miatt veszítettünk el. Az emberek sokszor nem is gondolják, hogy ez a betegség mennyire súlyossá válhat, így arra bíztatok mindenkit, hogy rendszeresen ellenőriztesse az értékeit, előzze meg a bajt, és ha már kialakult a betegség, akkor pedig tartsa be az utasításokat."

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr10011928271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása