Cukkerberg

Barackos buboréktorta - RECEPT

2015. augusztus 20. - kiskatka

Idén először női versenyző, Vaslóczki Orsolya „Barackos buboréktortája” nyerte a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége számításai alapján egy szelet 11,8 g szénhidrátot és 278 kcal-t tartalmaz. A kész torta elemzését a Wessling Hungary Kft., független élelmiszervizsgáló laboratórium végezte. A kémiai-fizikai vizsgálat eredménye igazolta, hogy a „Barackos buboréktorta” nem tartalmaz hozzáadott cukrot, a vizsgálatról szóló cikk ITT olvasható. A díjátadásról fotókat ITT találtok.

Alább a recept!

1_94.jpg

Tovább

Google-Dexcom házasság egy pöpec vércukorszenzorért

A Google házasodik a Dexcom céggel, hogy ragtapasznyi folyamatos cukorszenzort fejlesszen.

4_6.jpg

Az elmúlt fél évben sorozatban születnek a fejlesztési együttműködések a diabetes-támogató rendszereket gyártó óriáscégek és mammut mobilcégek közt. A legfrissebb hírek szerint a Dexcom házasodik a Google-lel, hogy ragtapasznyi folyamatos cukorszenzort fejlesszen.

Tovább

Barackos buboréktorta a győztes!

Sajtótájékoztató, 2015.08.04.

Idén először női versenyző, Vaslóczki Orsolya „Barackos buboréktortája” nyerte a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány minden évben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével együtt ír ki.

11215528_920461291333217_2756103480929367997_n.jpg

"Barackos buboréktorta", az idei győztes

Az édesség hozzáadott cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült. A győztest a Magyarország Tortájával, a Honvédség Tortájával és az augusztus 20-i ünnepi programok ismertetésével együtt hirdették ki az Országházban, a nagyközönség először augusztus 20-án és 21-én, Budapesten, a Magyar Ízek Utcáján kóstolhatja meg.

Tovább
süti beállítások módosítása