Cukkerberg

Nem-csoki kalendárium

2015. december 02. - kiskatka

Nem feltétlen kell csoki az adventi kalendáriumba, egy sor aprósággal ki lehet váltani és még a mókafaktor is nagyobb lesz. Adunk néhány ötletet!

13.jpg

  1. LEGO

Bár van hivatalos LEGO adventi kalendárium is, nem biztos, hogy minden zsebet különleges kis krapekokkal akarsz megtölteni. Néhány viszont jól jöhet, a választék már-már korlátlan, zacskóban ömlesztve akciós.

2_27.jpg

  1. Élménykupon

Állatkert, cápás áruházban rájasimogatás, vasútmodell-kiállítás, mozijegy, korcsolyázás, társasjátékest, karácsonyi vásárban szemezgetés, forró kakaó vagy plusz egy mese este. Csak néhány ötlet.

12_1.jpg

  1. Hűtőmágnesek

Vehetsz kész figurákat, de akár egy mágneses ABC-t is. Dekorboltokban kaphatók ragasztható apró mágnesek, amelyeket kis figurák hátára aplikálva privát kis világot hozhatsz létre. Kis mágneses tábla vagy akár a hűtő oldala adja az alapot.

3_20.jpg

  1. Miniautó, csat, hajgumi, rágó, szagos radír, üveggolyó, színes apróságok

Bármelyik játékbolt pénztára mellett kismillió színes vackot lehet találni, melyek pont annyira kedvesek a gyerekeknek, amennyire feleslegesek. Jöhet a színes radír, bizsuboltokban csatok, hajgumik, gyűrűk a kislányoknak. A siker garantált.

4_7.jpg

  1. Karácsonyfadíszek

Pár fenyőág egy vázában megteszi, nem kell már december elején felállítani a fát ahhoz, hogy az adventi kalendáriumban lapuló díszeket felakasztgathassák a gyerekek.

5_5.jpg

  1. Kincskeresés

Három gyermekes barátnőm taktikája, hogy a kalendáriumban útmutatásokat rejt el, amelyeket követve a gyerekek a lakásban elrejtett foglalkoztató lapokat, színezőket megtalálhatják. Minden reggel kincskeresés (addig megkávézik) és csak három foglalkoztatót kellett érte darabokra szétcincálnia.

6_3.jpg

  1. Ujjbábok

Magyarázni sem kell. Ha valaki nekem adventi klendáriumot szeretne készíteni, ujjbábokat rejtsen el benne. Az új bábkollekcióból pedig akár karácsonyi minielődás is készülhet.

7_2.jpg

  1. Puzzledarabkák

Minden napra egy puzzledarab és karácsonyra összeáll a kép.

8_1.jpg

  1. Zokni

Idétlen zokniból sosem elég, főleg decemberben.

11_1.jpg

  1. Összerakható játék

Lehet egy mini terepasztal vagy betlehem, a lényeg, hogy sok darabból álljon és karácsonyi fa alatt már lehessen vele játszani.

10_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr868133594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása