Cukkerberg

Belevaló gyereked van?

2015. január 19. - kiskatka

Visszajelzéseiteket várjuk a Belevalók pedagógus továbbképző programunkkal kapcsolatban! Minden vélemény számít és minden észrevétel fontos! Írjatok ide nekem, egyenesen:

kata.kiss@egycseppfigyelem.hu

Előre is nagyon köszi!

1_60.jpg

2013-ban új programot indítottunk óvodapedagógusok számára: fél napos, ingyenes továbbképzést, amelyen bevezetjük a nevelőket a cukorbeteg gyerekek körüli mindennapi feladatokba. Célunk elősegíteni egy igazán húsbavágó probléma megoldását, a cukorbeteg gyerekek óvodai, bölcsődei befogadását.

Most újabb évet kezdünk. Gőzerővel szervezzük a Belevalók pedagógus továbbképző turnénk idei állomásait és azt szeretnénk, hogy a program a lehető legjobb legyen. Ha nem is tudjuk megoldani a problémát, de legalább tegyünk meg mindent, amit lehet. 

Segítsetek nekünk ebben!

Írd meg nekünk a tapasztalatidat, ha gyermeked olyan bölcsődébe, óvodába jár, amelynek pedagógusi részt vettek valamelyik Belevalók állomáson. Vagy épp Te magad voltál ott? Rád is kíváncsiak vagyunk!

Minden vélemény és észrevétel érdekel! Ha pedig nincs kedved pötyögni, dobj nekem egy emailt a telefonszámoddal és felhívlak, megbeszéljük élő szóban.

kata.kiss@egycseppfigyelem.hu

Dobjuk össze, amink van, a kicsikért.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr497089139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása