Cukkerberg

Indul a Cseppont Patikahét!

2014. május 19. - kiskatka

Tavaszi Cseppont Patikahét: 2014. május 19-25. Szűrések és 27% kedvezmény 500 patikában országszerte!

cseppespatika.jpg

Újra itt a Cseppont Patikahét! Május 19. és 25. között nem csak az egyébként egész évben igénybe vehető vércukor-, és sok helyen vérnyomás- és koleszterinmérést ejtheted meg jelképes összegért, de különféle egészségügyi mérőeszközöket is 27% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Ebben az évben a Cseppont Patikahét támogatója a Roche és a Hartmann. A Tavaszi Cseppont Patikahéten 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg az Accu-Chek Active vércukormérő és az Accutrend Plus koleszterinmérő készülékek, az Accutrend Cholesterol tesztcsíkok, illetve a Tensoval comfort és a a Tensoval duo control vérnyomásmérők.

Keresd az alapítvány logójával jelölt Cseppont Patikákat vagy keress rá a hozzád legközelebb lévő Cseppont Patikára a patikakeresőnkben!

Mert egyszer élünk. A cukorbetegség figyelmet követel.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr276180188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása