Cukkerberg

Blupos-klubos Diabtali a Világnapon!

2013. november 09. - kiskatka

A VIII. Egy Csepp Világnapon idén először szuper kis diabtalit szervezünk, ahol klubos-blupos, laza hangulatban mindent megtudhatsz a cukorbetegségről és találkozhatsz a többiekkel is! Gyere, jó lesz, szeretettel várunk!

Kép1_4.jpg

Diabbal élni teljesen egyértelműen csapatmunka: mi magunk és a szakemberek partneri, kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló közös munkája (kellene legyen). Bízom benne, hogy egyre többen vagyunk egyre tudatosabbak, miközben szerencsére egyre több orvos és szakember is felismeri, hogy a katedrás-kioktatós-hülye gyerekes felosztás nem célravezető.

A Diabtalira olyan szakértőket hívtunk meg, akik nem "csak" értenek ahhoz, amiről beszélnek, de közvetlenek, lazák, könnyen megszólíthatóak és szeretik a kérdéseket. De tényleg! Rövid röp-előadásokkal felvillantunk egy-egy témát és bemutatjuk annak szakértőjét, akit aztán az előadás után szabadon felkereshettek kérdéseitekkel!

Lesznek előadások a legégetőbb témákban (mint pszichológia, étrend, sport, tudományos újdonságok); folyamatos diabetológiai és dietetikai tanácsadás; láb- és szemfenékvizsgálat; folyamatosan induló Nordic Walking turnusok; a cukorbeteg kicsiknek pedig pszichológusok tartanak interaktív foglalkozást az elfogadás elősegítésére.

A Diabtalin mindent megtudhatsz a diabról! Persze csak ha Te is úgy akarod...
November 17., Syma csarnok (Budapest), a Cukorbeteg Klubtalálkozó helyszínén.

Gyere, jó lesz, várunk!

ELŐADÁSPROGRAM

11:00-11:30
Miskei Anikó, a LifeGarden pszichológusa: Együtt élni a diabétesszel - elfogadni a megváltoztathatatlant

12:00-13:00
Dr. Kis János Tibor és Dr. Palik Éva, diabetológus orvosok: Életet könnyítő újdonságok és kutatási eredmények - őssejtek, oltások, mesterséges hasnyálmirigy, diabkütyük és sokminden más

14:00-15:00
- Szűcs Zsuzsanna, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége dietetikusa: Tények és tévhitek - amit mindig tudni akartál az édesítőszerekről
- Dr. Körei Anna, Phd.: Multivitaminok a cukorbetegek életében (Wörwag Pharma Kft.)
- Kozma-Jung Andrea, TÜV szakvizsgával minősített krónikus sebkezelő specialista, kötszer szaktanácsadó, sebmenedzser: A diabéteszes láb szindróma kialakulása, diagnosztikája, megelőzése, terápiája (HARTMANN-Rico Hungária Kft.)

15:30-16:00
- Dávid Zsuzsa, gyógytornász, a Sportos Cukorbetegekért Egyesület alapító elnöke: Sport és cukorbetegség
- Lászlófy Csaba, a sokszoros bajnok vitorlázó cukorbeteg, Lászlófy Ábel édesapja, az OptiTwins menedzsere: „Semmilyen szél sem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart...”

16:00 “Szárnyak és paták” könyvdedikálás Erős Antóniával, Pokorny Liával és Finy Petrával

ÉS MÉG EGÉSZ NAP:

  • Szemfenék-vizsgálat és cukorbetegláb-vizsgálat
  • Diabetológiai és dietetikai tanácsadás
  • LifeGarden pszichológusainak interaktív foglalkoztatója cukorbeteg gyermekeknek és szüleiknek
  • Szakoktató által vezetett Nordic Walking turnusok - jelentkezés a kék lufinál!
  • Fotófal és üzenőfal
  • Cukorbetegklub-térkép

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr125619590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása