Cukkerberg

Mocorgós programok a Világnapon

2013. november 07. - kiskatka

Mivel sajnos a felfújható ugrálóvárakat idén is csak a gyerekek használhatják majd (affene), ezért muszáj voltunk magunknak, komoly felnőtteknek más örömmozgásokat kitalálni a Világnapra! Az egyik a buliroller, a Trikke Carving, a másik pedig a Nordic Walking - mindkettőt bárki ingyenesen kipróbálhatja majd november 17-n a Világnapon! Gyertek, jó lesz!

3_2.jpg

A Trikke Carving a Magyar Sí Szövetség egyik rendezvényén került képbe, nem véletlenül. A Trikke trükkös, háromkerekű roller, amely a sízéshez és a motorozáshoz hasonló mozgásvilágot idéz. Használata nagyon könnyen elsajátítható. A programtartókat nem lesz nehéz megtalálni majd, elég látványosak lesznek, ígérem!

A Nordic Walking mozgásformáról már írtam korábban. Amolyan sífutás, hó nélkül és még síelni sem kell hozzá tudni. Meglepően intenzív mozgás, de persze mindenki olyan intenzíven csinálja, ahogy szeretné. Átmozgatja a lábat, törzset, karokat és alaposan képes megmozgatni a szívet is. A turnusokat tapasztalt szakoktató tartja majd, jelentkezéshez keressétek a kék lufit a Cukorbeteg Klubtalálkozó, a diabtali helyszínén!

Mindkét mozgást bárki szabadon és ingyenesen kipróbálhatja november 17-n, a Syma csarnokban, a VIII. Egy Csepp Világnapon!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr295619079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása