Cukkerberg

Mi is jövünk, Köcsögök!

2013. október 10. - kiskatka

Halló, Dagadt Köcsög Team? Vasárnap jövünk mi is! Hogy-hogy hova?! Naná, hogy a Spar Maratonra! Sátorszomszédok leszünk! Futunk, meg vércukrot mérünk, Ti meg akkor vérnyomást, meg testösszetételt, meg egyéb izéket, adtok futással és fogyással kapcsolatos tanácsokat túlsúlyos embereknek, és ha kérdezik, akkor jól elmesélitek azt is, hogyan dobtatok le összcsapatilag majdnem 700kg túlsúlyt! Oks? Nah. Ott találkozunk!

Kép3_1.jpg

Most vasárnap Budapest, 56-osok tere, Spar Maraton! Ott a helyed, futóként, gyaloglóként vagy akár szurkolóként, szabad perceidben pedig keresd meg a sárga-magenta sátrunkat, mert 9-15 óra között vércukrot mérünk! Küldd el szurkolóidat, családtagjaidat, orvosodat, gyógyszerészedet is, kérdés nélkül!

Ha pedig már nálunk jársz, látogass el a szomszédba is, a DK Team sátorba! A Köcsögök vérnyomást, pulzust, testzsír-százalékot mérnek és megmondják az alapkalória-szükségletedet is, ezen felül ellátnak jól tanácsokkal, de csak ha kéred. Hogy miért? Mert ez egy olyan csapat, amiben döntően túlsúlyos vagy éppen volt túlsúlyos emberek futnak, kocognak, gyalogolnak, hogy a plusz kilóikat felégessék. Van köztük jónéhány elvetemült, aki több 10 kg hájtól szabadult meg sikeresen és olyannyira jól érzik magukat az új, megreformált életükben, hogy mindenkit motiválni szeretnének: váltsatok!

Az alapító Moós Gergő, aki 124 kg-ról kezdte, de most cingár nyüzüge (Lsd. kép. Bal oldali kép). Pont a napokban futotta második maratonját bőven 4 órán belül. Új élete lett, egészsége, menyasszonya :), és egy nagy csapat követője, akik példáját követve már szintén lassan példaképpé válnak, hogy aztán még nagyobb csapat követőt szerezzenek maguknak, így fogyasztva a sok felesleges hájat a sok tunya fenékről.

Gyertek ki a hóra, méreckedjetek itt is-ott is, bandázzatok, ismerkedjetek, aztán vállaljatok nagyot, akár testsúlyban, akár vércukorértékben! 

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr865561702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása