Cukkerberg

Árvíz, hipócsomag, inzulin

2013. június 04. - kiskatka

Mint tudjátok, rekord árhullám közeledik (sőt, már itt is van) a Dunán. Remélhetőleg az árvízi védekezés mindenhol kellőképpen hatékony lesz, de ha árvízzel fenyegetett helyen éltek és cukorbeteg van a családban, gondoljatok arra, hogy cukorbetegként kisebb problémák is nagyra nőhetnek.

Egyrészt készítsetek össze hipócsomagot, inzulint, gyógyszert, hátha hirtelen menni kell. Másrészt gondoljatok arra, hogy ha fogyóban otthon az inzulin vagy egyéb fontos dolog, a víz elzárhatja az utakat is, ami megnehezíti az utánpótlást és az utazást. És végül: ne induljatok el az esszenciális dolgok nélkül, ha kicsit is esélyes, hogy valahol elakadtok. Check-list a havazásos posztban.

Vigyázzatok magatokra, mert belőletek csak egy van! ;)

Clipboard01_13.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr45343665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.05. 13:53:17

hát nagyon kezdő cukrosnak kell lenni, hogy ezeket ne tudja magától az illető...

kiskatka 2013.06.05. 16:26:19

@doggfather: egyrészről tökéletesen igazad van, másrészt meg mindig van olyan, akinél mégsincs inzulin, hipócsomag, stb. A tavaszi nagy havazásnál is voltak, szerintem most is lesznek... De hátha valaki mégis most csap a homlokára, hogy hú, basszus, tényleg csak 1 ampulla inzulin lötyög a doboz alján...
Nézzétek el nekem ezt a posztot, akik mindig gondoskodtok magatokról, a jószándék vezérelt.
süti beállítások módosítása